Lunch- en maaltijdservice in Elst, Overbetuwe en omgeving

“Eenvoudig een gezonde lunch of maaltijd bestellen en laten bezorgen thuis of op het werk”

Wij bereiden dagelijks op ambachtelijke wijze verse maaltijden. U kunt 365 dagen per jaar bij ons terecht. Vanuit onze keuken in Elst zorgen wij voor een gezonde en verantwoorde maaltijd bij u op tafel. We doen dit voor zowel voor 1 of meerdere personen, maar ook voor grotere groepen. Van maaltijden aan huis tot bedrijfslunches en overwerkmaaltijden. Ons is niets te gek. Laat het ons weten.


Lunch

Bij ons bestelt u eenvoudig de lekkerste verse broodjes belegd met kaas, vleeswaren of andere toppings. Wilt een lunch voor uzelf of luncht u met uw collega’s en/of klanten? Wij verzorgen met zorg en aandacht uw lunch, van eenvoudig tot luxe. Bij een complete lunch verzorgen we natuurlijk ook meer dan alleen de broodjes. Daarbij kunt u denken aan melk, karnemelk, fruit en salades. We maken graag een voorstel op maat. Wilt u de lunch bestellen voor dezelfde dag? Bel ons dan zo vroeg mogelijk, zodat we op de gewenste tijd de lunch kunnen verzorgen.lunch catering

Maaltijden

Heeft u vandaag niet zoveel zin om te koken? Of wilt u een hapje eten op het werk omdat u vanavond nog even door moet? Wij bezorgen u graag een heerlijke en gezonde maaltijd. Iedere week wisselen we van menu en dit is ook afhankelijk van het seizoen. Bel ons daarom altijd even om te ontdekken wat er op het menu staat. Ook voor de vegetariër hebben we altijd een lekker gerecht. Wil je voor één of meerdere personen een maaltijd bestellen voor vandaag? Bel me dan gerust voor de mogelijkheden. Wilt u voor uzelf of meerdere mensen een maaltijd bestellen in Elst of omgeving voor een andere dag? Laat dan een berichtje achter via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact op voor een vrijblijvend voorstel.Stampotje met vlees

Waar bezorgen wij?

Wij werken vanuit onze keuken in Elst (gemeente Overbetuwe). Vanuit deze plek leveren wij maaltijden en lunches uiteraard in Elst en de hele gemeente Overbetuwe, maar ook in de wijde omtrek, zoals in de gemeenten Nijmegen, Berg en Dal, Arnhem, Duiven, Westervoort en Lingewaard.

Wilt u voor vandaag een maaltijd bestellen voor 1 of meerdere personen?

Neem dan contact met ons op. In de nabije toekomst zullen wij een menu hier op de website publiceren, maar voor nu kunt u het beste even bellen voor de mogelijkheden.