Maak kennis met Jeroen

Wij zijn gedreven, vinden het een uitdaging om nieuwe projecten binnen te halen, maar houden de sfeer gezellig, bekend en intiem. Persoonlijk contact draagt ten slotte het meeste bij aan de ambiance en de beleving en zorgt ervoor dat u zeker weet dat alles geregeld is zoals u het graag wilt. 

Dit komt doordat jeroenskeukenwereld als een familiebedrijf is. Opgezet door Jeroen van Oijen en sinds die tijd zijn wij al jaren een betrouwbare cateraar.

Liefhebbers van gastvrijheid, dat is wat wie wij zijn.

“Work hard, play hard.. maar met een glimlach. Jeroenskeukenwereld bestaat uit vakidioten, foodies, regelneven, BourgondiĆ«rs en trouwe dienders. Met een gezamenlijke liefde voor het mooiste vak wat we hebben. Samen maken we de mooiste herinneringen, de meest culinaire uitspattingen, die glimlach van de gast en de overtroffen verwachting. Soms geven we tegengas. Niet om dwars te zijn, maar met de expertise nog meer van toegevoegde waarde te zijn.”

Met de liefde voor het vak, maken wij uw beleving waar, van een feest bij u in de tuin, tot een event locatie waar dan ook in Nederland, met onze top verzorgde catering op een fantastisch niveau, aangepast op uw wensen.