Geniet van een heerlijke paasbrunch!

 
Deze Pasen bezorgen wij bij u een paasbox. Vol met heerlijke gerechtjes om van een heerlijke paasbrunch te genieten. Alle gerechten zijn met zorg bereid in onze keuken. Het is tot in de puntjes voorbereid, sommige gerechtjes hoeven alleen even opgewarmd te worden. Ook voor de kinderen hebben wij een paasbox. Bestel de paasbox nu, zodat u kunt genieten van een smakelijke en onbezorgde Pasen! Bestellen is eenvoudig, scrol snel naar beneden voor meer informatie en de bestelmogelijkheid.
 
Valentijn ontbijt en high tea

Paasbox bestellen

Bestel je paasbox eenvoudig via onderstaande knop. Je kunt bij aflevering contant betalen of per tikkie. We hebben helaas geen pin mogelijkheid:
 
Bekijk het menu

Opmerking: Je kunt bij de bestelling alleen ‘contant’ als betaalmogelijkheid aangeven, maar we kunnen bij aflevering ook een tikkie voor je aanmaken. Lukt het bestellen niet online? Geef dan je bestelling telefonisch door via 06 2976 5972!
 

Goed om te weten:

  • Bestellen kan vanaf €20,00;
  • We willen zo min mogelijk verspillen. De voorraad is daarom beperkt, dus bestel op tijd;
  • Heb je vragen, bijzonderheden, allergenen of speciale wensen ? Laat het ons weten. Geef het aan bij je bestelling of bel ons! We zijn dagelijks te bereiken via  tel: 06 29765972.

Met culinaire groet,
Jeroen
 

Paasbrunch