Catering

Bij een mooi evenement hoort catering van topniveau. Of het nu gaat om een groot evenement of juist een intiem diner op locatie. Wij helpen u graag met de culinaire invulling van uw aangelegenheid.

Denk bijvoorbeeld aan live cooking op locatie of creatieve hapjes en amuses bij een hip event. Wij verzorgen ook hoogstaande culinaire (walking) diners, het is allemaal mogelijk.

Op zoek naar een culinaire invulling voor je evenement, heerlijke lunch of diner? Laat het ons weten! 

 

Voor elk bedrijfsfeest, klein of groot, biedt Jeroenskeukenwereld passende oplossingen. Dus een gezellige borrel of groot thema feest regelen wij graag voor je.

Naast de culinaire invulling kunnen we je nog verder ontzorgen bij de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een tent, de inrichting of aankleding en heerlijke drankjes. Wij hebben ruime ervaring en komen graag bij je op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

 

Koken is onze passie. Alle gerechten worden ambachtelijk en met zorg bereid. We werken het liefst met lokale producten.

Catering robuust romantisch
Catering BBQ Smoker Jeroenskeukenwereld_640

Wij ontzorgen

Jeroenskeukenwereld helpt je graag met de organisatie van jouw (zakelijke) event. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent. 

Samen maken we het succes

Over jouw event gaat nog lang nagepraat worden. Daar gaan we voor! Een succesvol event bereiken we samen.

Ga je trouwen? Komt er een bedrijfsfeest aan? Of wordt het een groot familiefeest? Om welke reden of type event het ook gaat, zowel privé als zakelijk, wij helpen je om er een onvergetelijk event van te maken.

Natuurlijk denken we met je mee. We horen graag jouw ideeën en/of wensen, maar geven je graag advies en inspiratie.