Catering & Events

“Ambacht, lokale ingrediënten en passie voor eten”Zoekt u een professionele cateraar voor uw event, (bedrijfs)feest, trouwerij of wat voor gelegenheid dan ook? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij verzorgen zowel de catering voor particulieren als bedrijfscatering op ambachtelijke wijze voor iedere gelegenheid, van klein tot groot. Dus organiseert u een high-end bedrijfsevent of zoekt juist lekker eten voor bij een kleinschalig intiem feest? Neem dan contact met mij op en ik doe u graag een passend voorstel, geheel vrijblijvend natuurlijk.

Events

Hapjes voor bij de borrel
Zoekt u professionele catering voor bij een groot (bedrijfs)feest? Met ons team verzorgen wij op vakkundige wijze de catering op elke locatie.

Diner

Hapjes voor bij de borrel
Wilt u graag uw gasten verrassen met een mooi (walking) diner, bestaande uit diverse gerechten, ook gemaakt met zoveel mogelijk producten uit de omgeving.

BBQ

Hapjes voor bij de borrel
Het ultieme zomergevoel ervaren met de heerlijkste BBQ gerechten, vers bereid op de Smoker of Grey-Egg? Of wat vindt u van ambachtelijk op hout gerookte zalm van de plank? Dit kan ook in de winter natuurlijk!Buffetten

Hapjes voor bij de borrel
Oma’s winterkost met of zonder een twist of frisse salades, met daarnaast vlees-, vis- en vegetarische gerechten voor in de zomer? We stellen graag een mooi buffet samen, gemaakt van zoveel mogelijk lokale ingrediënten.

Lunch

Hapjes voor bij de borrel
Voor een zakelijke lunch, een receptie of een feest overdag, verzorgen wij graag een goede lunch. Goed brood, koude en warme (bij)gerechten, een soepje. Wat u maar wilt.

Borrel/hapjes

Hapjes voor bij de borrel
Een mix van ambachtelijke bitterballen, cruditee, belegde crostini’s of iets meer exclusief zoals diverse pincho’s of een garnalencocktail? Bekijk de mogelijkheden.


Voorstel en werkwijze

Wij bezorgen u graag een onvergetelijke ervaring. Bij ons bent u verzekerd van goed eten en drinken, bereid met passie voor het vak en aandacht voor detail. Vanuit Elst, tussen Arnhem en Nijmegen, kunnen wij u door heel Nederland van dienst zijn.

Wilt u graag weten wat we voor uw gelegenheid kunnen betekenen? Bel ons, stuur een e-mail of laat een bericht achter op onze website en we doen u graag een vrijblijvend voorstel op maat.